Chad hade länge samlat mod för att våga berätta för sin mamma att han är homosexuell, och precis som många unga som kommer ur garderoben var han rädd för hur hon skulle reagera. Och tyvärr var hans rädsla berättigad.

Mamman slängde ut honom på gatan, sa att han var vidrig och att det inte var naturligt. Så Chad sökte hjälp hos en annan familjemedlem – sin morfar.

Förutom att ta hand om pojken bestämde han sig för att skicka ett brev till Chads mamma, sin egen dotter. Vad han skriver har nu hyllats världen över, och vi förstår varför. Läs brevet här!

loading...

Bildkälla

Kära Christine:

Jag är besviken på dig. Du är rätt i att det finns en ”skamfläck i familjen”, men det är inte den du tror. Att kasta ut Chad från ert hem, bara för att han berättade att han är homosexuell, är vad som är ”vidrigt” i allt detta . En förälder som avsäger sig sitt eget barn är verkligen vad som ”inte är naturligt”.

Det enda intelligenta jag hört dig säga om allt det här är att ”du inte uppfostrade din son till att bli gay”. Självklart inte.

Han ”valde” inte detta, han föddes bara så, precis som att vissa föds vänsterhänta. Du har dock gjort ett val. Du valde att såra honom, att vara trångsynt och bakåtsträvande. Så, när vi ändå är igång och förnekar våra egna barn, tar jag tillfället i akt och säger adjö till dig. Nu har jag ett fantastiskt barnbarn att ta hand om, och då har jag inte tid för en hjärtlös dotter som dig.

Om du lyckas hitta ditt hjärta någonstans, slå oss en signal.

/Pappa

Enligt oss hade inte morfarn kunnat hantera situationen bättre. Vi tycker budskapet är så pass viktigt att detta helt klart är värt att dela!

Källa: Huffington Post