Motorcyklisten och pappan Luc Perreault testkörde sin mammas motorcykel när han svängde in på restaurangen Tom Hortons för att ta en paus. När han parkerat motorcykeln vinkade en liten flicka till honom och sa ”hej”, och Luc hälsade tillbaka. Men flickans mamma ryckte bort henne och sa ”vi pratar inte med smutsiga knuttar” innan hon gick iväg med flickan.

Luc blev väldigt upprörd av händelsen och bestämde sig för att skriva ett svar på Facebook. Hans budskap? Inte konstigt att miljontals människor gillat hans inlägg, läs själv så kommer du att förstå!
 

loading...

Bildkälla

”Till familjen i den röda SUV:n utanför Tom Hortons idag.

Ja, jag är en 127 kilos man full av tatueringar som kör motorcykel, jag är en svetsare, jag är högljudd, jag dricker öl, jag svär och jag kan se ut som att jag skulle sluka din själ om du gav mig fel blick.

Det ni inte vet är att jag har varit lyckligt gift i 11 år, mina barn kallar mig pappa, jag har en universitetsexamen, min mamma är stolt över mig och säger till alla hur lyckligt lottad hon är som har en underbar son, mina brorsdöttrar och systersöner är alltid glada över att få träffa farbror Luc och när min dotter bröt armen grät jag mer än vad hon gjorde. Jag läser böcker, hjälper människor, gör allt för att stödja våra krigsveteraner och jag grät när jag tittade på Armageddon…

Så nästa gång jag ler och hälsar på din lilla dotter och du rycker tag i henne och säger ”vi pratar inte med smutsiga knuttar”, kom ihåg att du sårar mina känslor. Och kom ihåg att denna ”smutsiga knutte” skulle vara den första personen som sprang in i ert brinnande hus och räddade er dotters guldfisk så att hon inte skulle behöva vara ledsen.

– L.P.”
 
Döm inte boken efter omslaget, döm inte hunden efter håren – ja, det finns många uttryck som sammanfattar Lucs fantastiska brev. Vi är glada att det fick så stor spridning och vi hoppas att mamman till denna dotter kunde läsa svaret och fick sig en rejäl tankeställare.

Glöm inte att dela detta med dina vänner så de också får läsa Lucs klockrena svar!

Källa: Reshareworthy