Vi kan nästan garantera att du aldrig tidigare har sett det du kommer se nu. Videon börjar med en fiskare som sitter i sin båt med en kompis när de båda plötsligt upptäcker något oranget i fjärran som simmar mot dem. Det är varken en fisk eller en sköldpadda eller något annat man förväntat sig. Det visar sig vara en kattunge!

Fiskaren, Jason Frost, antar att någon måste ha gjort sig av den stackars kattungen och dumpat den nära sjön. Lyckligtvis verkar det som att det alltid finns en god person i världen för varje ond, och i denna video blir det solklart att Jason och hans kompis är denna kattunges skyddsängel.

Tro det eller ej så slutar det inte där. Så fort Jason plockat upp kattungen ur vattnet upptäcker de återigen något oranget som simmar mot båten, men denna lilla kattunge jamar i panik när den simmar. Kattungarna måste verkligen har varit i en desperat situation om de var villiga att simma rätt ut i vattnet mot en främlings båt. De var troligtvis rädda och ensamma, men som tur var kunde dessa ödmjuka fiskare rädda dem.

”Skämtar du med mig?” säger Jason. ”Ja du, det ska vara en första gång för allt!”

Det hela slutar som tur är lyckligt. Jason och hans kompis gav bort kattungarna till två små flickor som redan hade planerat att skaffa katter. Snacka om ett lyckosamt sammanträffande! Se hur kattungarna räddas här och glöm inte att dela denna förvånande video med dina vänner!