Katter är självständiga varelser, och går och kommer ofta som de vill. Ibland skulle man vilja veta vilka äventyr de varit med om under dagarna, men olyckligtvis kan inte katter prata. Men en man och hans flickvän fick svar på vad deras katt hittade på när hon inte var hemma.

En dag kom katten Nala nämligen hem med en lapp. Mannen och hans flickvän var ytterst förvånade när de lossade lappen från Nalas halsband, men blev ännu mer överraskade när de läste vad som stod på den. Det visade sig att Nala varit otrogen mot sin familj, och träffat en grannfamilj vid sidan av.

loading...

Imgur

”Jag vet inte vem denna katt tillhör, men hon kommer och hälsar på oss med några veckors mellanrum. Hon jamar utanför vår bakdörr tills vi släpper in henne, hon stryker längst med våra ben, går runt i huset som om det är hennes, väntar vid kylen tills min man eller jag matar henne på balkongen. Hon gillar inte riktigt vår kattmat. Vi ser framemot hennes besök. Vi förlorade vår 21-åriga katt i år.”

loading...

Reddit

Efter historien spridits på nätet, började andra människor dela med sig av liknande historier. Har du också varit med om att ditt husdjur haft ett hemligt liv? Dela gärna med dig på Facebook!