Alyssa Morrow erkände sig nyligen skyldig till djurplågeri och vanvård. Hon lämnade sin hund, Moose, ensam i hennes nedgångna hem i en hel vecka. Där tvingades han leva i sin egen smuts och avföring utan tillgång till varken mat eller rent vatten.

loading...

ABC News

I stället för att döma henne till ett konventionellt straff bestämde sig domaren Cicconetti för att ge henne ett mer passande straff i förhållande till brottet, och ett straff han visste att Alyssa verkligen inte ville ha.

loading...

ABC News

I åtta timmar tvingades Alyssa plocka upp skräp på en enorm soptipp. Hon tyckte det var så vidrigt att hon hellre hade avtjänat ett fängelsestraff, vilket vi tycker visar att domaren valde ett passande straff. När domaren dömde Alyssa hördes han säga: ”Spyr du så spyr du.” Med tanke på den outhärdliga stanken på soptippen så garanterar vi att hon var nära flera gånger.

loading...

ABC News

Moose omplacerades till en kärleksfull familj, och nu kommer han aldrig utsättas för det grova plågeriet igen!

loading...

ABC News

 
Domarens beslut var inte mer än rätt, vi önskar dock att hon hade fått plocka skräp lika länge som hon plågade sin hund, det vill säga i en vecka. Tyvärr tillät inte straffskalan det, annars är vi säkra på att domaren hade förlängt straffet.

I videon nedan kan du se när Alyssa avtjänar sitt jobbiga om än lindriga straff. Vi är bara glada över att hon inte kan skada Moose längre!