De flesta skulle troligtvis föredra att slippa städa, men till och med de som gillar det skulle nog helst vilja undvika att göra det i badrummet om det gick. Men efter att ha sett denna video kommer du i fortsättningen troligtvis inte tycka det är lika jobbigt (eller äckligt) att ge dig på städningen i badrummet.

Melissa Maker från Youtube-kanalen ”Clean My Space” visar här fem knep för hur man kan rengöra några av de smutsigaste sakerna vi använder i badrummet, och flera av tipsen är minst sagt välbehövliga. Sakerna hon går igenom är tandborsten, tvättbollen, rakhyveln, toalettborsten och vaskrensaren. Vårt favorittips måste vara den med toalettborsten, eftersom det är alltid en av de sakerna vi ser fram emot att använda minst.

Enligt WebMD är det viktigt att städa och göra rent badrummet ofta, helst en gång i veckan, och speciellt efter att någon familjemedlem har haft influensan eller varit magsjuk.

Tipset om toalettborsten kommer först vid 3:00 i klippet, men knepen innan är verkligen värda att se också. Och dela gärna med dig av detta på Facebook så att fler får nytta av tipsen!