Den unga mamman började misstänka att hennes man inte var helt ärlig mot henne. Därför valde hon att gå igenom hans mobiltelefon men då upptäckte hon någonting helt annat, som var mycket värre.

Mollie Clarke, 21, är en tvåbarnsmamma från Irland. Hon gjorde en chockerad upptäckt efter att ha tittat i sin man Richard Coopers mobiltelefon.

För att han inte skulle märka någonting så gick hon igenom hans mobiltelefon medan den låg på laddning i köket. Men när hon började kolla i mobiltelefonen gjorde hon en chockerande upptäckt.

I telefonen fanns en hel hög med videoklipp på kvinnor och barn som använde den offentliga toaletten på snabbrestaurangen där Richard jobbade.

loading...

Mollie blev chockad över vad hon hade hittat och åkte genast över till sin syster för stöd. Dom tog sedan kontakt med polisen och upprättade en polisanmälan mot Richard.

Minuter efter upptäckten ringde hon även upp Richards mamma och berättade vad hon hade hittat i hans mobiltelefon.

– Richard la sin telefon på laddning, sa åt mig att inte gå igenom den, och sen gick han ut, berättar Mollie för The Sun. Hon fortsätter:

– Det var svårt att lista ut hans kod, men jag gissade mig fram. Jag förstår inte varför jag först gick in bland hans videos och inte sms. Men något i mig sa åt mig att kolla där. Den första videon jag hittade var ett barn som gick på toaletten. Jag bara kastade bort telefonen i ren chock.

loading...

Mollie hittade bland annat filmklipp på ett barn, samt en bebis som fick sin blöja bytt. Det visade sig även att hon hade blivit smygfilmad när hon gått på toaletten i deras gemensamma hem.

Det visade sig att Richard Cooper hade spelat in filmerna för att kunna tillfredsställa sig själv. Richard erkände fyra fall av smygfilmningar.

Domen blev dock inte vad Mollie hade hoppats på. Richard slapp fängelse och blev dömd till två års villkorlig dom.

– Han kom undan för lätt, säger hon till brittiska Metro. Hon fortsätter:

– Han gick fri. Straffet är i mina ögon på tok för milt. Han hade filmer med barn på sin telefon, det oroar mig. Jag förstår nu att mannen jag var gift med finns inte. Jag kände honom inte.