Anna Anka är tillbaka i ”Svenska Hollywoodfruar” – efter nio år.

Under hennes visit i Stockholm i söndags fick Expressen en pratstund med henne. Intill henne satt hennes nya kärlek. David Johansson.

Hur är det med kärleken?

– Kärleken är fantastisk. David är en otrolig man, som är full med kärlek. Vi har en väldigt fin respekt för varandra och den andres värderingar. Finns den balansen har man en harmonisk relation. Det tog mig 46 år att lära mig det.

loading...

Källa: Expressen

Anna Anka berättar också att kärlekslivet är på topp.

– Kärlekslivet är underbart. Vi är intima varje dag. Det är så härligt. Det finns inget bättre sätt att avsluta dagen på än att vara intima. Man känner sig älskar, behövd, viktig och omtyckt. Det är ett sätt som vi connectar på, som jag tycker är väldigt viktigt. Du kan inte komma någon närmre, än när du har den där tilliten och närheten.

loading...

Anna får frågan om vad hennes bästa sextips är.

– Jag tror att det är att vara öppna med varandra. Var bekväm med dig själv och göm dig inte. Visa vem du är, så den andre personen kan lära känna just dig.

Mellan 47-årige Anna Anka och 27-årige David Johansson är det en stor åldersskillnad, men det ser hon inte som ett problem.

– Jag tycker åldersskillnaden är starkt överdramatiserad. Jag tror det är många som fokuserar på den, men kärleken har ingen ålder. Det betyder ingenting. När två personer passar för varandra och kärleken uppstår, kan man inte ändra på det. För mig är åldern bara en siffra. Vi tänker inte på den, varken han eller jag. Jag är väldigt ungdomlig i mig själv och ser inte ut att vara i den åldern jag är i. Jag betet mig inte heller som min ålder. Så ibland tror jag han glömmer hur gammal jag är, ha ha ha.