Viktor Knutsson som är 25 år vägde 167,8 kilo när han vägde in sig på Biggest Loser. Han hade hamnat i en ond cirkel som han var tvungen att bryta eftersom hans hälsa kunde stå på spel om han inte gjorde någonting.

Veckor senare när programmet avslutas så hade Viktor lyckats tappa otroliga 78 kilo, vilket ledde till en solklar seger av Biggest Loser.

Viktor berättar hur hans liv har förändrats till det bättre efter han deltog i programmet.

– Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful, säger Viktor till Aftonbladet.

loading...

Hur man går ned i vikt vet de flesta människor om i dagens läge. Det gäller att träna och hålla en god kost för att gå ned i vikt på ett hälsosamt sätt.

Men för att ta sig hela vägen till sin slutvikt krävs en stark vilja, vilket 25-årige Viktor visade sina tränare i Biggest Loser när han lyckades tappa 78 kilo.

Mår betydligt bättre

I början av tävlingen vägde 25-årige Viktor in sig på 167,8 kilo och hans självkänsla var inte den bästa. Idag så mår han däremot mycket bättre.

– Det känns helt underbart. Jag slet verkligen från början till slut. Det var ingen dans på rosor hela tiden. Ibland kanske man inte gick ner så mycket varje vecka och det tog hårt på den mentala biten och man trodde att man inte jobbade på tillräckligt hårt fast man gjorde det, säger han till Aftonbladet.

Stenhård träning, en strikt diet och en vilja utöver det vanliga gav Viktor en helt ny kropp samt 250 000 kronor i vinstpengar.

Men bäst av allt måste nog ändå vara den nya självkänslan som han fått i och med sin viktnedgång.

– Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful, berättar han för Aftonbladet.

Se Viktors otroliga förvandling i klippet nedan:

Viktor är verkligen en inspiration för många. Helt otroligt hur han orkade ta tag i sig själv när det behövdes som mest. Tryck på gilla-knappen och gratulera honom till vinsten.