När vintermörkret tränger sig på kan det vara svårt att hålla humöret uppe hela tiden. Man blir lätt lite nedstämt och negativ. Då behöver man något som kan lyfta en igen – och ett av de bästa botemedlen är en riktigt rolig historia!

Det här är en riktig fräckis som jag hittade på nätet tidigare i dag (kanske inget för den lite känsligare) och jag kände att jag ville dela den med er. Förhoppningsvis kan dig bjuda dig och kanske någon vän på ett gott skratt!

Det var en dömd mördare som hade rymt från ett högsäkerhetsfängelse efter 15 år – och efter en flykt till fots långt in i skogen kom han till slut fram till en liten stuga.

Mannen rusade in för att försöka komma över mat och vapen, men hittade i stället ett yngre par som hade passionerat sex i sängen.

loading...

Bild: Shutterstock

Den förrymda fången tvingade mannen i huset ut ur sängen och band fast honom vid en stol. Sedan sätter han sig över kvinnan, binder fast henne vid sängen och börjar sedan kyssa hennes nacke innan han plötsligt reser sig upp, slänger av sig en del av kläderna och rusar in i badrummet alldeles intill.

”Gör inget motstånd”

När han är där inne och rotar runt lutar sig mannen i huset fram och viskar mot sin flickvän:

– Älskling! Det här är en förrymd fånge. Kolla bara hans kläder! Han har troligen spenderat massvis av år bakom lås och bom – och inte så mycket som sett en kvinna på åratal. Jag såg att han kysste sig i nacken. Om han vill ha sex, gör inget motstånd, klaga inte, gör det han befaller dig. Tillfredsställ honom även om han äcklar dig. Den här killen är uppenbarligen extremt farlig. Om han blir arg kommer han sannolikt döda oss båda. Var stark, älskling. Jag älskar dig.

Den unga frun svarar:

– Han kysste mig inte i nacken. Han viskade i mitt öra. Han berättade att han är homosexuell och tycker att du är het, så han frågade om vi hade vaselin hemma. Jag berättade att det fanns i en av lådorna i badrummet. Var stark, älskling. Jag älskar dig också…

Så kan det gå, men tryck nu på dela-knappen om du fick dig ett skratt av den här fräckisen, så kan du passa på att sprida lite glädje i dag!