Otrohet är aldrig någonsin bra eller acceptabelt, men när det kommer till skämtandets värld så är det oerhört populärt att skoja om. Kanske för att det är lite tabu och förbjudet – det är i alla fall min gissning.

Ofta slutar otrohet med gräl, tårar, sårade känslor och andra tråkigheter. Tur då att just den här fräckisen är fiktiv! Därför fick jag mig dessutom ett riktigt gott skratt när jag kom till sista raden. Fruns svar när maken avslöjade sin kärleksaffär var inte alls vad han hade väntat sig.

Jag drog den här uppe på kontoret tidigare i veckan och kollegorna fullkomligt skrek av skratt. Jag hoppas nu att även du ska gilla den här roliga historien!

Lars var chef på ett stort företag och hade under den senaste tiden börjat ha en intensiv kärleksaffär med sin betydligt yngre sekreterare. En dag valde de att sticka tidigare från jobbet, hem till henne – och där hade de passionerat sex flera gånger och i flera timmar.

När de väl är klara så tog Lars på sig sina kläder och bad då älskarinnan att ta ut hans skor och att gnugga dem i leran och gräset. ”Du behöver inte vara försiktig alls”, ropade han.

”Kan inte ljuga”

Sekreteraren tyckte det lät lite konstigt, men gjorde som chefen ville.

Lars tog sedan bilen hem. Det hade blivit kväll och han hade inte hört av sig till sin fru på hela dagen. Så direkt när han kom innanför dörren så väntade hustrun där med en rejäl utskällning.

– Din satans drummel! Var fasen har du varit senaste timmarna?

– Jag kan inte ljuga för dig, svarar maken med nedstämd röst. Jag har haft en kärleksaffär med min unga sekreterare. Vi har varit hemma hos henne och haft sex precis hela kvällen.

Frun tittar ner på Lars skor, ger honom sedan en rejäl örfil.

– Du ljuger, ditt jäkla svin, skriker hon. Du har spelat golf!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!