Att drömma kan vara både underhållande och läskigt.

En bra dröm vill man sällan vakna upp ifrån och jag vet inte hur många gånger som jag försökt hitta in i det där härliga scenariot igen.

Å andra sidan kan det vara otroligt lättande att vakna till i sängen om man drömt om något otäckt. Att då få reda på att det hemska inte hänt på riktigt är sannerligen riktigt skönt.

Den här fiktiva, roliga historien handlar lite om detta. Jag drog den för en kollega tidigare i dag och jag tror tamejtusan att hon skrattar fortfarande! Den är i alla fall rätt lustig och en sann klassiker!

Jag hoppas att den här fräckisen ska bjuda dig på en kul och skrattfylld dag!

Det börjar så sakteliga röra sig mot morgontimmarna när paret Björkman ligger och sover djupt på övervåningen i sin fina villa. Plötsligt avbryts den stillsamma tystnaden av att hustrun vaknar till av ett hemskt skrik.

”En så fruktansvärd mardröm”

Sekunden senare vaknar då hennes make av ett liknande, smärtsamt skrik.

– Åh älskling, säger mannen och vänder sig om mot frun. Jag hade en så fruktansvärd mardröm! Jag drömde om att jag höll på att falla ner från en skyhög avsats, men i sista stunden fick jag tag i en liten grästuva som jag kunde hålla mig fast vid och räddas.

Herr Björkman fortsätter:

– Käre Gud… Skönt ändå att det gick så bra, pustar han och märker samtidigt – till sin förvåning – att han har ena handen långt innanför hustruns täcke.

loading...

Hon tittar avmätt på sin make och svarar lugnt:

– Jaha, men nu när du nu räddat livet på dig själv så kan du ju ta och släppa tag om grästuvan också, för det börjar faktiskt göra jävligt ont!

Så kan det gå! Tryck nu gärna på dela-knappen för att sprida vidare skrattet till dina kära vänner!