Är du över 18 år och älskar whisky? då kan du ha vad som krävs för att få det utannonserade jobbet som whiskyprovare. Du ska även vilja resa och vara villig att prova whisky upprepade gånger.
– Det handlar om att kunna känna igen suverän service och riktigt bra upplevelser. Tjänsten är öppen för alla, oavsett whiskymeriter, säger Steve Roddy, chef på företaget.

Att få betalt för att resa runt och prova whiskey låter för bra för att vara sant för en whiskyälskare, men det är inget påhitt. Det skottska företaget Stag Web specialiserar sig på att arrangera svensexor, och eftersom att deras kunder ofta har ett stort intresse för whisky behöver de någon som kan lokalisera Skottlands bästa whiskyupplevelser, det skriver The Scotsman.

loading...

Foto: Shutterstock

Så får du jobbet som whiskysmakare

Tjänsten har utannonserats på Stag Web, med rubriken: ”Sökes: whisky bryggeri-testare”. Och kraven på de sökande är följande:

  • Perfekt deltidsjobb
  • Prova whisky
  • Upprepade gånger
  • Resa runt i hela Skottland
  • Inga förkunskaper krävs

– Det handlar om att kunna känna igen suverän service och riktigt bra upplevelser. Tjänsten är öppen för alla, oavsett whiskymeriter, säger företagets chef Steve Roddy till The Scotsman.

Tänk att få betalt för att åka runt och prova whiskey. Jag vet flera som skulle passa för det här jobbet. Dela gärna för att förgylla alla whiskyälskares dag.