Världen är full av inspirerande och fascinerande par, som sticker ut från mängden.

Hayleigh, som mäter strax över 2 meter, kommer från en familj av långa människor – hennes mamma är exempelvis 1,90 centimeter. För Hayleigh har det alltid varit naturligt att vara ett huvud högre än sina vänner, hon har varit storväxt så länge hon kan minnas.

Därför tänkte Hayleigh inte speciellt mycket på längden när hon träffade sin make. Hennes man Bryan är 173 centimeter och när paret träffades kunde de inte bry sig mindre om sina yttre attribut – de blev främst förälskade i varandras personligheter.

Men tyvärr skulle deras första år av äktenskapet bli väldigt tuffa.

loading...

Facebook/MyGiantLife

Hayleigh, 25, och Bryan, 34, träffades för flera år sedan men redan från första mötet låg det starka känslor i luften.

”Bryan sa till mig efter vår första kyss att han skulle gifta sig med mig, och det känns som en evighet”, har Hayleigh berättat.

loading...

För 3 år sedan gifte sig paret och bröllopsdagen blev en jättesuccé – hela världen låg framför det nygifta parets fötter.

loading...

Say Yes To The Dress

Gästerna bjöds på tacos – samma mat som paret åt på sin första dejt.

Bröllopslåten var ”Thunderstruck” var AC/DC  den passade paret bra på flera sätt. Dels var de fortfarande blixtförälskade, dels hopade sig mörka moln på kärlekshimlen. 

loading...

Say Yes To The Dress

Även om bröllopet var en stor fest brottades paret snart med stora påfrestningar.

De tvivlade på sig själva och hade ekonomiska svårigheter.

Men efter något år bestämde sig Hayleigh och Bryan för att flytta till Tennessee, de hittade ett billigare boende och deras ekonomi återhämtade sig i långsamma takt. I en mindre stressfylld tillvaro blev Hayleigh oväntat gravid.

loading...

Youtube

Bryan och Hayleigh hade inte planerat att skaffa barn. Hayleigh hade alltid fått höra att det var förknippat med stora risker för henne att bli gravid, eftersom hon var så storväxt.

Det gick så långt att hon trodde att hon inte kunde få barn. Så naturligtvis blev hon chockade när hon fick beskedet.

Och Hayleigh var inte den enda som skulle bli förvånad…

loading...

Youtube

Efter nästan åtta månaders graviditet var deras bebis nästan dubbelt så stor som ”vanlig” bebis!

Hayleigh och Bryan var på sjukhuset ofta, för att ta regelbundna ultraljud. Hayleigh var särskilt orolig för att något fel skulle dyka upp på skärmen.

Tyvärr bekräftas hennes rädsla när läkaren meddelade att han såg något som kallas Placenta praevia, ”hindrande moderkaka”.

loading...

Youtube

Det är en allvarlig förlossningskomplikation vilken innebär att moderkakan är placerad i livmoderns nedre del så att den täcker livmoderhalsens inre mynning, eller ligger alldeles intill denna.

Detta kan leda till svåra blödningar under graviditeten eller under förlossningen. Hayleigh fick panik.

Men lyckligtvis gick förlossningen bra, mot alla odds. Den 14 februari, på Alla hjärtans dag, kunde Bryan och Hayleigh välkomna lilla kärleksdottern Kaia.

Hon var onekligen ett speciellt barn.

loading...

”Vi är så överlyckliga över den här tjejen. Hon är den sötaste lilla bebisen som sover hela tiden och älskar att gosa”, berättade Hayleigh.

Kaia vägde strax under 4 kilo när hon kom till världen. Medelvikten för flickor ligger mellan 3400 och 3500 gram, Kaia vägde 3800 och var 53 centimeter.

loading...

Det återstår att se om lilla Kaila brås på sin mamma och blir över 2 meter lång, men det är väl inte helt omöjligt! 

Det viktigaste är dock att denna fina familj får leva i trygghet, med mycket värme och kärlek som omgärdar deras fina tjej. 

Vi önskar Hayleigh, Bryan och Kaia ett stort lycka till i framtiden – gilla och dela om du håller med!