Den lilla pojken Braydon fick följa med sin mamma och handla på Walmart, en stor matvarubutik i USA. Men dröjde inte länge innan mamman drabbades av panik. Braydon var borta!

Efter ett intensivt sökande hittade hon sonen några minuter senare.

Första tanken var att ge honom en tillrättavisning för att han gav sig av på egen hand. Men när hon såg pojken be på sina bara knän framför en tavla förstod hon ingenting. Sedan läste hon närmare på väggen…

 

loading...

Flickr/Random Retail

Att tappa bort sitt barn är en förälders värsta mardröm. Men det kan vara lätt hänt, speciellt om det är väldigt mycket människor i rörelse – som det ofta kan vara i stora matvarubutiker eller köpcentrum. Det var precis det som hände en mamma i USA nyligen. Hon hade bråttom och skulle handla något snabbt på Walmart, som anses vara världens största kedja för detaljhandel.
– Jag var tvungen att springa in till Walmart och vände mig om för att vara säker på att min son var där, sa mamman enligt Faith Tap.

Det var han inte. Braydon hade sprungit iväg från sin mamma.

loading...

Facebook/kvne

Efter minuters sökande såg mamman sin son be på sina bara knän framför en tavla. Hon blev förvånad och förstod inte vad han höll på med. Men när hon gick fram lite närmare och såg vad som stod på tavlan insåg hon vad sonen gjorde.

”Varje sekund räknas” stod det och under texten fanns bilder på personer som hade försvunnit. Lille Braydon hade alltså sprungit ifrån mamman, sett tavlan och bett till gud att de försvunna barnen ska komma hem till sina familjer igen.

loading...

Facebook/kvne

Den oerhört gripande bilden på pojken och de försvunna barnen spred sig snabbt på sociala medier. En Facebook-sida som heter Bring Aubrey Home (Kom hem Aubrey) uppmärksammade ett ansikte på tavlan. Det var Aubrey Jayce Carroll, en tonårspojke som har varit försvunnen sedan 2016.
”Jag vet inte vem det den här pojken är, men jag vill tacka honom för att han bad för dessa barn. En av barnen där är min kusin Aubrey Carroll. Det här har verkligen berört mig djupt. Om jag visste vem pojken var skulle jag tacka honom personligen”, skrev de på sin Facebook-sida.

Enligt den nationella organisationen för försvunna barn, National Center for Missing and Exploited Children, försvinner omkring 800 000 barn varje år i USA.

Den här kommentaren Facebook-kommentaren får avsluta:
”Det spelar ingen roll om du tror på gud eller inte. Den här pojken tänkte på de försvunna barnen och gjorde vad han kunde. Världen skulle bli mycket bättre om fler följde hans exempel”. 

GILLA och DELA om du håller med!