Det var i staden East Jordan, Michigan, som en man nyligen fick syn på bilder i sin rörelsesensorkamera som överrumplade honom rejält, skriver ABC.

Säkerhetskameran blir alltså bara aktiverad när det rör sig och på dessa bilder fick Glen Thorman se något väldigt mystiskt när han öppnade sin e-post och fick se bilderna. Han sa rakt ut:

– Det är en ängel!

Det här med bilder som cirkulerar på internet är jag alltid lite skeptisk till. Nuförtiden kan man ju göra i stort sett vad som helst med hjälp av en dator. Det här mystiska fallet har flera tv-stationer såsom ABC, NBC och tidningar som Daily Mail rapporterat om.

Enligt nyhetsrapporteringen ska Glen, som är brandman till yrket, ha sett bilderna på sin säkerhetskamera. Han tyckte direkt det såg ut som den fångat en ängel på bild, och visade dem genast för sin fru. Sen skickade de bilderna till deras pastor för att se vad hon hade att säga om saken.

– Jag kunde inte slita mig från att skicka det till min fru och sen till Deneille. Jag berättade att jag fått en ängel, och att min kamera hade tagit en bild av den, säger Glen enligt ABC.

Kameran hade automatiskt tagit två bilder: På den ena ser man någonting rökigt uppe till höger.

loading...

Foto: Facebook

Men det var den andra bilden som fick honom att verkligen fundera.

loading...

Foto: Facebook

På den kan man se hur det rökiga förflyttat sig och, enligt Glens tolkning, ser det ut som en ängel som fäller ut sina vingar över hans bil.

Pastor Deneille är övertygad om att det är en ängel.

– För mig var detta helt klart redan samma minut jag såg fotot. Jag blev lite skrämd, säger hon till ABC.

– Jag sa: ”Whoa! Det är en ängel”. Och så skickade jag ett sms tillbaka. Det är för mig utom tvekan att vi tittar på något övernaturligt, säger pastorn som sedan la ut bilderna på kyrkans Facebook-sida.

Fotoexperten: Finns utrymme för tolkning

Samtidigt reser skeptiker frågetecken. Joe Clark äger en fotobutik i en närliggande stad. Han fick också se på bilderna och har en annan teori: Det kan vara en nattfjäril.

– Det är definitivt format som en nattfjäril på första fotot. Man kan så klart se det och tolka det som vingar och huvud, men samtidigt är det inte klart i fokus och då kan det finnas utrymme för tolkning, säger han enligt ABC.

Last night at the Thorman's house, the security camera recorded this snapshot. Glen Thorman is the fire chief for East…

Posted by Jordan Rivers on Wednesday, 9 May 2018

Vad tror du det är på bilderna? Skriv gärna en kommentar.