1. Du läser böcker

Smarta människor läser böcker, både faktaböcker och romaner. Det krävs en viss intelligens för att ha tålamod att läsa böcker och du som läser mycket är smartare än de flesta.

loading...

2. Du följer ett schema

Du gillar inte att slösa bort din tid så för att vara så effektiv som möjligt gör du alltid upp ett schema över vad du ska hinna varje dag. Oavsett om du skriver ner det eller inte så vet du hur mycket tid du ska lägga på varje uppgift, för att aldrig ligga på latsidan.

loading...

3. Du är öppen för förändringar

Smarta människor är generellt öppna för att prova nya saker, testa nya möjligheter och blir inte skrämda av förändringar.

loading...

4. Du ifrågasätter allt

En person som har hög IQ vill hela tiden veta varför. Du accepterar därför i princip aldrig ett svar du får, utan vill alltid veta mer, varför det är så och om det går att diskutera ännu mer.

loading...

5. Du kollar inte på en massa skit

Du slösar inte bort din värdefulla tid genom att kolla på dumma serier på kanal 6 eller onödigt tråkiga klipp på Facebook på någon som ramlar. Du tittar på dokumentärer eller serier som faktiskt kan lära dig något.

loading...

6. Du har mål och drömmar

Du nöjer dig inte med att jobba i kassan på Ica för evigt. Det är ett jobb du trivs med nu, men du har mål att nå i framtiden och du vill ta dig dit.

loading...

7. Du går och lägger dig väldigt sent

Din hjärna är vaken och jobbar hela tiden på nya idéer. Därför är du alltid vaken väldigt sent, eftersom hjärnan aldrig vill sova. Den vill bygga, skapa och ta tag i alla briljanta saker som finns där inne.

loading...

8. Du är grym på att lösa problem

Kommer folk alltid till dig för att få hjälp med sina problem? Det är inte så konstigt, du är nämligen riktigt duktig på att lösa det mesta du ställs inför. Och snabbt går det.

loading...

9. Du använder din fantasi när du jobbar

När du jobbar så ser du alltid mer än en lösning på ett problem. Du använder din fantasi för att utmana dagliga uppgifter och undersöker möjligheter att nå framgångar genom att testa nya saker. Du har en livlig fantasi och är väldigt kreativ.

loading...