Många par går i sär, men minst lika många lyckas även att hålla ihop. Det kan vara så att det finns vissa hemligheter som gör att vissa par håller ihop medan andra inte gör det. Men vad är det som egentligen skiljer dessa par åt?

Kan det vara så att din mobiltelefon är din främsta sängpartner?

Du vet den där stunden precis innan det är dags för att släcka lampan och sova? Den kan tillbringas på flertalet olika sätt. Det handlar egentligen enbart om endast ett par få minuter men det kan faktiskt vara här skillnaden är om du och din partner skapar närhet mellan varandra eller om ni förstör er relation.

Tänk om det vore så att skillnaden mellan ett lyckligt förhållande och ett mindre lyckligt förhållande enbart ligger en millimeter ifrån varandra? Skulle du göra någonting annorlunda då, mot vad du gör idag, för att göra relationen bättre? Ha denna fråga i åtanke när du nu går igenom denna lista som Huffington Post har skapat.

loading...

Huffington Post har med hjälp av relationsexperter tagit fram och gjort en lista på åtta olika beteenden som du och din partner bör undvika om ni vill ha ett lyckligt förhållande.

Vi har sammanställt dessa i en lista som vi delat med oss av till er kära följare för att ni ska få veta 8 saker som du absolut inte ska göra om du vill behålla din partner.

Se den i klippet här nedanför och glöm inte bort att dela den med din partner också så att han eller hon vet om vad som ska göras eller inte göras.

Se klippet här:


Glöm inte bort att dela klippet med din partner!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen: