De flesta av oss som har hund blir stolta när våra fyrbenta vänner har respekt och lyssnar på det vi säger. Att ha pli på sin vovve är någonting som är otroligt viktigt för att kunna lita på sin hund.

Om man bygger upp ett förhållande till sin hund så man kan lita på varandra så blir det betydligt lättare att trivas med varandra och jag kan lova dig att ni kommer vara bästa vänner så länge ni håller ihop.

Det är otroligt roligt och underbart att se när sin vovve börjar lyssna på anrop så som sitt, ligg, vackertass och varför kanske inte rulla runt. En hund som man kan ha ett fint samspel med har man garanterat roligare med när man leker.

loading...

Men att träna upp sånt här kräver otroligt med tålamod av både dig som ägare och hund. Så det är därför viktigt att man inte ger upp i första taget. En sak som denna kvinna inte kan ha gjort, är just att ge upp.

I det här klippet får vi se när kvinnan ber sin vovve att hämta in katten. Hunden sätter omedelbart igång och det sättet som han löser uppgiften på har fått miljontals människor att brista ut i skratt. Över 11 miljoner människor har sett klippet.

Kolla på klippet här nedan.

DELA klippet vidare med dina vänner om du också började skratta!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen: